ОСТАННІ НОВИНИ

Військові пенсіонери провели пікет ЛОДА

|

Понад двісті військових пенсіонерів провели сьогодні пікетування Львівської ОДА. Колишні військовослужбовці вимагають «зупинити над ними знущання, захистити ветеранів армії та виплатити належні їм 50% надбавки до пенсії». Як ініціатори проведення пікету поряд із пікетувальниками були присутні перші секретарі ЛОК СПУ Євген Таліпов та ЛОК КПУ Олександра Калинюк.

Під час пікету Є.Таліпов оприлюднив «Заяву Львівського обласного комітету соціалістичної партії України з приводу порушення Урядом України та підпорядкованим йому Міністерством оборони соціальних гарантій ветеранів армії та флоту України, передбачених Конституцією та Законами України». У заяві зазначено, що «соціалісти Львівщини повністю підтримують дії ветеранів щодо питань їх соціального захисту і вимагають від Президента провести ретельне розслідування з цього приводу».

О.Калинюк зачитав заяву-вимогу львівських комуністів, адресовану голові Львівської ОДА Петру Олійнику. «Львівський обласний та міський комітети Компартії України та Львівська обласна рада Всеукраїнського союзу робітників закликає П.Олійника звернутися до В.Ющенка та Ю.Тимошенко та усунути порушення 24 ст. Конституції України щодо рівності конституційних прав ветеранів», – зазначив О.Калинюк. Повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *