ОСТАННІ НОВИНИ

Сенчук написав заяву на вступ в Народний союз “Наша Україна”

|

<Екс-голова Львівської ОДА, голова спостережної ради корпорації „ЕкоЛан” Степан Сенчук написав заяву на вступ в Народний союз “Наша Україна”. Про це він повідомив інформаційну агенцію „Контекст-медіа”. „Я написав заяву на установчому з’їзді НСНУ, 5 березня, учасником якого я був”, ― сказав він.

С. Сенчук зазначив, що він сподівається на те, що НСНУ буде дійсно демократична партія, яка покаже приклад партійного будівництва, а також роботи на благо суспільства в Україні. „Сподіваюсь, що ми зможемо справді конкретно працювати і зробимо багато корисного не для себе, для людей, для наступного покоління”. ― сказав С. Сенчук. Степан Сенчук зазначив, що не претендує на керівні посади в обласній організації НСНУ.

„Мені приємно бути просто Сенчуком. Це найвища посада. Я не розраховую обійняти ніякі посади в обласному керівництві партії”, ― зазначив він. Степан Сенчук зазнчив, що реально його останнім часом мало що зв’язує з Аграрною партією України, членом якої він був, і якої реально сьогодні не існує.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *