ОСТАННІ НОВИНИ

130 населених пунктів області відрізані від світу заметами

|

Все ще залишається складною ситуація на автомобільних шляхах області. Як повідомили у прес-центрі головного управління МНС у Львівській області, 130 населених пунктів області станом на ранок сьогоднішнього дня були відрізані від світу заметами. Найскладніша ситуація на дорогах залишається в Золочівському, Бродівському, Перемишлянському, Пустомитівському, Городоцькому, Жидачівському, Радехівському та Самбірському районах області.

Через засніженість дорожнього покриття станом на 05.30 год. 10 березня року відсутній доїзд до 130 населених пунктів у 14 районах області, у тому числі: 21 н.п. Золочівського району, 18 н.п. Бродівського району, 14 н.п. Перемишлянського району, 19 н.п. Пустомитівського району, 7 н.п Городоцького району, 8 н.п. Жидачівського району, 15 н.п. Самбірського району, 8 н.п. Радехівського району, по 4 н.п. у Мостиському, Миколаївському, Яворівському, та Старосамбірському районах та по два у Турківському і Сокальському районах.

Протягом дня 9 березня року відновлено доїзд до 35 населених пунктів 5 районів області. Пропускна спроможність підтримується підприємствами „Львівоблавтодору” та іншими комунальними підприємствами, з розрахунку – всього – 184/60 одиниць техніки та 382/104 робітників.

На Орявському, Івашківському перевалах в Сколівському районі, та Ужокському перевалі Турківського району на автодорогах Київ-Чоп та Львів-Ужгород відповідно покриття засніжене, опадів не має. Рух вантажного автотранспорту здійснюється без перешкод. Натомівсть дороги місцевого значення, сільські райони, під’їзди до населених пунктів, вулиці в населених пунктах розчищаються власними силами сільських громад, залучається транспорт фермерських господарств та приватного сектору. Однак число техніки від них недостатня, що не дозволяє підтримувати дороги у проїзному стані, передає прес-центр головного управління МНС у Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *