ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові висота снігу доходила до двох метрів

|

Кілька днів снігопадів призвели до того, що середня висота снігового покриву у Львові зараз становить 40 см, а подекуди вона доходила до двох метрів, повідомив сьогодні під час брифінгу заступник начальника управління інженерного господарства міськради Михайло Іванейко. За його словами, за кілька днів у Львові випало понад місячну норму опадів. „На місто впало кілька десятків тисяч тонн снігу і для їх негайного прибирання треба було тисячі машин” – сказав він.

За словами В.Іванейка, у понеділок зранку в місті було оголошено надзвичайну ситуацію місцевого масштабу і до прибирання снігу на магістральних вулицях було залучено всі можливі ресурси. Як твердить М.Іванейко, комунальникакм вдалося тримати під контролем ситуацію на магістральних автошляхах і не допустити до зупинки громадського транспорту та забезпечення підприємств. Найбільше клопоту завдавали власники транспорту,який не мав зимової гуми – вони провокували найбільше зупинок, але їх вдавалося швидко ліквідовувати. Крім того,ДАІ міста вирішило обмежити на час снігопадів проїзд місто великовантажних автомобілів, бо із ними також трапилося кілька випадків, коли вони застрягали у заме6тах, або перегороджували дорогу.

За словами М.Іванейка, прогноз погоди передбачає, що ще два дні буде падати сніг, а потім очікують потепління. Тому зараз поважними темпами комунальники взялися за вивезення снігу із центру міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *