ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській області немає сполучення із 180 населеними пунктами

|

180 населених пунктів області не мають сполучення черех сильні снігопади та вітер, повідомляє МНС України. Як зазначають рятувальники, замело дороги місцевого значення, а на автошляхах державного значення активно працюють дорожні служби, які лише за вчорашній день відчистили від снігу шляхи до 413 населених пунктів.

Сьомого березня працівники МНС та дорождніх служб зафіксували низку випадків, коли автомобілі застрягали у переметах. Зокрема, на автодорозі Городок – Комарно потрапив у сніговий замет автобус ЛАЗ, що належить “Львів – Турбюро “ в якому 30 дітей їхали на відпочинок у Карпати. Завдяки злагодженим діям Городоцького РВ ГУ МНСУ в Львівській області та Городоцького Райавтодору автобус було звільнено з снігового полону на очищену дорогу. Ніхто з дітей не потерпів.

Також виникли проблеми із проїздом від Жовкви до Рава-Руської та державного кордону. Через складні умови серед лдня у понеділок рух було зупинено, внаслідок чого за Рава-Руською в бік кордону зупинено 17 вантажівок. Для організації відновлення руху на місці працювала мобільна оперативна група Головного управління МНСУ в Львівській області. Залучено техніку Облавтодору – 1 піскорозкидач. Рух відновлено приблизно о 17.00 год.

Крім того, в області 10 населених пунктів залишаються без електроенергії. Учора, незхважаючи на вихідний та свято, у шістьох населених пунктах було відновлено електропостачання. Сьогодні роботи тривають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *