ОСТАННІ НОВИНИ

Відбулась нарада працівників служб у справах неповнолітніх

|

Нарада працівників служб у справах неповнолітніх області відбулась вчора у Львівській обласній державній адміністрації, повідомляє прес-служба ЛОДА. Участь у ній взяли заступник голови облдержадміністрації Ярослав Пітко та начальник відділу кримінальної міліції у справах неповнолітніх УМВСУ у Львівській області Ігор Турчин.

Стан дисципліни щодо виконання нормативних актів центральних органів влади, розпоряджень та доручень голови облдержадміністрації у сфері соціального захисту дітей, попередження бездоглядності, безпритульності, жебрацтва та профілактики правопорушень у середовищі неповнолітніх були головними темами обговорення, повідомив начальник служби у справах неповнолітніх ЛОДА Володимир Лис.

Найважливішими проблемами роботи керівники районних служб вважають слабке матеріальне та кадрове забезпечення, адже у більшості райдержадміністрацій та виконкомів міст обласного підпорядкування штат служб у справах неповнолітніх складає одна особа.

Натомість Ігор Турчин зазначив, що злочинність у дитячому середовищі регіону зменшилась у порівнянні із аналогічним періодом минулого року на 34,2%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *