ОСТАННІ НОВИНИ

Тягнибок подав законопроект «Про люстрацію»

|

Голова Всеукраїнського об’єднання «Свобода», народний депутат України Олег Тягнибок зареєстрував законопроект «Про люстрацію» (реєстр. № 7028-2 від 02.03.2005 р.), – повідомила прес-служба ВО «Свобода».

Проект Закону спрямований на очищення органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій від ідеологів та реалізаторів антиукраїнської політики, недопущення новітньої колонізації України, усунення загрози суверенітету та територіальній цілісності України, встановлення історичної та соціальної справедливості, зміцнення духу і моралі українського народу. Законопроектом визначаються правові основи проведення люстрації, статус, функції та повноваження органів люстрації, відповідальність за порушення законодавства про люстрацію.

«Всеукраїнське об’єднання «Свобода» послідовно і неухильно виступає за проведення люстрації в Україні. Вважаємо, що прийняття Закону «Про люстрацію» буде рішучим кроком до становлення України як сучасної цивілізованої самостійної держави та посилить захист національних інтересів України», – йдеться у повідомленні. Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *