ОСТАННІ НОВИНИ

Порушення під час переголосування не вплинули на результати - Михайло Ваврин

|

Порушення під час повторного голосування виборів Президента України на Львівщині 26 грудня 2004 року не вплинули на результати голосування, – такого висновку дійшла Тимчасова контрольна комісія Львівської обласної ради з перевірки фактів порушення виборного законодавства України у Львівській області, засідання якої відбулося сьогодні, 3 березня. Про це повідомив голова комісії Михайло Ваврин.


На засіданні комісії розглядалися питання розслідування кримінальних справ за фактами фальсифікацій під час президентських виборів на Львівщині. За словами Михайла Ваврина, зараз на розгляді Прокуратури Львівської області перебуває 35 кримінальних справ за фактами фальсифікацій. З 35 справ дві закрито за відсутністю складу злочину, вісім скеровано на розгляд до суду, стосовно інших проводиться розслідування прокуратурою.


«Комісія констатувала: зволікання з розслідування справ, зосередження розслідування на виконавцях фальсифікацій не дає можливості встановити та притягнути до відповідальності замовників та організаторів проведення масових фальсифікацій», – підкреслив Михайло Ваврин.

За словами Михайла Ваврина, звіт Тимчасової комісії буде винесено на розгляд чергового засідання сесії Львівської обласної ради, яке відбудеться 15 березня. На сесійному засіданні буде також заслухано інформацію прокурора Львівської області та голови Львівської облдержадміністрації стосовно порушень виборного законодавства під час президентських виборів 2004 року на Львівщині, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *