ОСТАННІ НОВИНИ

На митниці відбувається саботаж реформ - Комітет підприємців Львівщини

|

Комітет підприємців Львівщини звернувся з відкритим листом до Президента України та Прем`єр-міністра, у якому зазначено, що останні подіє на митниці – це саботаж реформ митної служби. Підприємці вимагають офіційного роз`яснень з цього приводу, бо вважають, що поломка сервера є спробою приховати злочини минулого керівництва цієї служби.

Шановні Вікторе Андрійовичу та Юліє Володимирівно!
Ми, громадська організація, Комітет підприємців Львівщини, відчули і підтримуємо позитивні зрушення, що почали надходити від найвищого керівництва держави. Такими імпульсами для підприємців стали: круглий стіл, ініційований Прем’єр-міністром України, відставка керівника Державної митної служби України Миколи Каленського, часткове розблокування митних постів. Але поряд з цим нас непокоїть сьогоднішня ситуація на митниці.

Ми, Комітет Підприємців Львівщини, до складу якого входять понад п’ятдесять підприємців, наголошуємо, що ситуація на митниці, замість того щоб покращуватися, почала погіршуватися. Так, відразу після довгоочікуваної відставки пана Каленського, з необгрунтованих причин, припиняє свою роботу центральний сервер Державної митної служби України. Такий випадок є дуже неординарний і можна однозначно стверджувати, що відбувається саботаж реформ нової влади, наміри приховати попередні злочини, спроби перейти в режим, який важко контролюється. Чому найвищий Державний митний орган досі “мовчить” та не пояснить причини виникнення такої ситуації, це лишній раз доводить, що є люди у митних органах, зацікавлені у ситуації, яка склалася.
На жаль до цього часу не відміненно внутрішніх розпоряджень та інструкцій, яких є безліч, і працівники митних служб, прикриваючись цим створюють неймовірний тиск на підприємців. Такі дії ведуть до конфронтації між працівниками митниці та підприємцем і свідчать про глибоку кризу в системі митної служби України.

Ми закликаємо негайно провести зміни керівників на всіх рівнях митної служби України.Ми надіємося бути почутими в коридорах влади наші вимоги є законними і необхідними для всіх підприємців, а також для розвитку економіки України загалом.

Ні саботажу реформам на митниці!

Ні конфронтації між митником та підприємцем!

Ми прагнемо змін!

Комітет Підприємців Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *