ОСТАННІ НОВИНИ

Стартував Міжнародний дитячий баскетбольний турнір «Нові імена-2005»

|

Учора у Львівському центрі творчості дітей та юнацтва розпочався Міжнародний дитячий турнір з баскетболу «Нові імена-2005», участь в якому візьмуть 4 команди дітей 1993-94 років народження. Організаторами турніру виступили Федерація баскетболу Львівщини, відділ спорту управління культури Львівської міськради та Баскетбольний клуб «Львівська політехніка»

Як повідомив Західну інформаційну корпорацію головний суддя змагань, суддя національної категорії Віталій Волков, це вже восьмий поспіль подібний турнір. Спочатку ці змагання проводилися лише за участі команд Львівщини, потім – Західної України, а з минулого року турнір набув статусу «міжнародного». Цього року в турнірі візьмуть участь 4 команди: зі Львова, Івано-Франківська польського міста Пшемишль та словацького Прешля.


Змагання триватимуть 3 дні: у вівторок та середу відбудуться попередні змагання, а в четвер – фінал. За регламентом, на попередній стадії турнір проводитиметься за коловою системою. Переможців та призерів змагань нагородять пам’ятними кубками, а найліпших гравців – індивідуальними призами.

Голова Федерації баскетболу Львівщини Богдан Рабик на урочистому відкритті побажав усім учасникам, аби змагання виправдали свою назву, і відкрили в дитячому баскетболі нові таланти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *