ОСТАННІ НОВИНИ

Міський голова не розуміє, чому підприємці його шантажують

|

«Я, як міський голова, завжди був на боці підприємців ринків Львова. Не розумію, чому тоді ці підприємці зараз влаштовують пікет та шантажують міського голову. Пікетувати міськраду немає змісту – вона і без цього на боці підприємців», – так сьогодні під час зустрічі з підприємцями ринків Львова прокоментував сьогоднішній їхній пікет Ратуші міський голова Львова Любомир Буняк.


«Це неправда, що влада міста ніяк не реагує на проблеми підприємців ринків Львова. Ще 20 січня цього року я підготував розпорядження про утворення комісії для перевірки землекористування підприємницькими суб’єктами на ринках міста. Крім того, питання оренди торгових місць на ринках буде винесено на сесію міськради, після чого ми вживемо усіх заходів (відповідно до законодавства) для розв’язання цієї проблеми», – зазначив Любомир Буняк.


Щодо проблем у відносинах підприємців із власниками ринків, міський голова назвав такі проблеми «внутрішніми». «Тут я вже нічого не можу зробити щоб захистити підприємців, хоч і дуже хочу. Можу лише порадити підприємцям звертатись до прокуратури, СБУ чи міліції», – заявив мер, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *