ОСТАННІ НОВИНИ

Створять комісію з питань виявлення фактів корупційних діянь у закладах освіти Львівщини

|

Голова Львівської ОДА Петро Олійник зобов’язав начальника головного управління освіти та науки облдержадміністрації Михайла Брегіна до завтрашнього дня створити комісію з питань виявлення фактів корупційних діянь та забезпечення прозорості функціонування закладів та установ освіти та залучити до роботи в комісії представників громадськості, профспілок та відповідних фахівців, ― повідомила прес-служба Львівської ОДА.


Згідно доручення, начальник УМВСУ у Львівській області Богдан Шкарада та начальник обласного КРУ Євген Романів повинні делегувати працівників відповідних структурних підрозділів для роботи у комісії щодо виявлення фактів корупційних діянь та забезпечення прозорості функціонування закладів та установ освіти.


Голова Львівської облдержадміністрації також доручив організувати роботу “телефону довіри”, за яким мешканці області могли б повідомляти про протизаконні дії в системі освіти та забезпечувати підготовку звіту щодо роботи комісії.Про це йдеться у дорученні № 9, яке голова Львівської ОДА Петро Олійник підписав 25 лютого.


Контроль за виконанням доручення покладено на заступника голови облдержадміністрації Тараса Батенка.


Дане розпорядження підготовлене з метою подолання негативних явищ в системі освіти Львівської області, на які вказано у листі Львівського обласного об’єднання вільних профспілок освіти і науки від 7 лютого 2005 року.


Голова Львівського обласного об’єднання вільних профспілок освіти і науки Андрій Соколов повідомив, що у розпоряджені профспілки є факти корупційних діянь, розгляд яких і стане предметом діяльності комісії – повідомляє “Вголос”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *