ОСТАННІ НОВИНИ

ХХ сесія облради відбудеться у другій декаді березня

|

ХХ сесію Львівської обласної ради депутати мають намір провести у другій декаді березня – таке рішення було прийнято під час учорашнього засідання президії Львівської обласної ради. Як повідомляє прес-служба облради, учасники засідання обговорили стан підготовки проектів рішень на розгляд чергової сесії обласної ради та ситуацію, що склалась навколо банкрутства підприємств. Участь в засіданні взяли голова Львівської обласної ради Михайло Сендак та голова ЛОДА Петро Олійник.

Наразі, порядок денний чергової сесії нараховує близько 40 питань. Серед них – питання про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області за 2004 рік, виконання обласного бюджету Львівської області за 2003-2004 роки, звіт тимчасової контрольної комісії з питань перевірки фактів порушення законодавства України „Про вибори Президента України“. Заслухають депутати Програму зайнятості населення Львівської області на 2005 рік, регіональну програму розвитку малого підприємництва у Львівській області на 2005-2006 роки, порядок денний сесійного засідання містить ряд земельних питань.

Як запевнив Михайло Сендак, з наступного тижня в постійних комісіях обласноїх ради депутати обговорюватимуть ці питання спільно з представниками облдержадміністрації. Заступник голови Львівської обласної ради Ігор Держко запропонував розглянути на черговій сесії питання міського сміттєзвалища, а депутат обласної ради Марія Христинич пропонує обговорити ситуацію довколо часопису „Франкова криниця“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *