ОСТАННІ НОВИНИ

Олег Канівець знову попросив звільнити його від обов’язків голови фракції

|

Депутат Львівської облради Олег Канівець вдруге звернувся до депутатів фракції „Наша Україна” з проханням звільнити його від обов’язків голови фракції. Про це він заявив учора на засіданні фракції „Наша Україна”. „Я сьогодні вдруге поставив питання про моє звільнення з посади голови фракції. Адже я скоро вже півтора роки, як виконую ці обов’язки, а згідно положення про фракцію її голова обирається на рік, після чого відбувається ротація. Мене категорично не хочуть відпускати. Але я також категорично буду на своєму стояти”, ― сказав Олег Канівець.

Олег Канівець вважає, що реально функцію керівництва фракцією може виконувати її рада. Отож проблем виникнути не повинно.

У січні Олег Канівець вперше звернувся до депутатів фракції „Наша Україна” з проханням звільнити його від обов’язків голови фракції. Проте йому було в цьому відмовлено з огляду на складний політичний момент. Згідно положення про фракцію „Наша Україна” щороку повинна відбуватися ротації її керівних органів – голови та ради. Проте це положення не є обов’язковим.Олег Канівець очолив фракцію „Наша Україна” у вересні 2003 року, повідомляє „Вголос“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *