ОСТАННІ НОВИНИ

Представник Сергія Уварова подав клопотання про відвід судді

|

Сьогодні під час судового засідання у справі за фактом відмови в реєстрації міським головою Винник Сергієм Уваровим ініціативної групи щодо проведення референдуму про недовіру міському голові Винник, представник Сергія Уварова юрист ГО „За права людини“ Анатолій Ковальов подав клопотання про відвід головуючого у справі судді Сергія Гирича. Мотивація, на думку А.Ковальова, суддя не є неупередженим.

Як повідомляє Західна інформаційна корпорація, наразі в судовому засіданні оголошено перерву. Від початку сьогоднішнього засідання суддя С.Гирич вже відхилив кілька клопотань представників С.Уварова: про перенесення розгляду справи у зв’язку із бажанням бути присутнім на суді самого відповідача, про визнання зборів громадян Винник такими, що проходили з порушеннями закону, та про те, що позов до С.Уварова було подано не від громади Винник загалом, а від конкретних фізичних осіб.

Учора у Личаківському районному суді розпочалося слухання справи за фактом відмови в реєстрації міським головою Винник Сергієм Уваровим ініціативної групи щодо проведення референдуму про недовіру міському голові Винник.

17 грудня 2004 року на зборах громади Винник була створена ініціативна група, яка домагається припинення повноважень міського голови Винник Сергія Уварова. Під протоколом зборів свої підписи поставили 96 мешканців Винник. Мер Винник Сергій Уваров відмовив в офіційній реєстрації ініціативної групи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *