ОСТАННІ НОВИНИ

Стецьків не покидатиме напризволяще своїх виборців

|

Нардеп Тарас Стецьків не збирається покидати своїх виборців напризволяще. „В якій формі це буде: чи я залишуся народним депутатом, чи продовжу опікуватися проблемами львів’ян на громадських засадах, але я не збираюся кидати своїх виборців і Львів”, сказав Тарас Стецьків.

Що ж до можливості складання з себе повноважень народного депутата у зв’язку із можливим призначенням на посаду президента Національної телерадіокомпанії, то Тарас Стецьків зазначив, що буде діяти відповідно до закону і політичної ситуації.

„Я буду діяти відповідно до закону і відповідно до ситуації. Це рішення залежатиме від кількох факторів. По-перше, чи буде прийнятий закон про довибори нардепів, по-друге, від політичної доцільності”.

Тарас Стецьків повідомив, що завтра він матиме зустріч з президентом Ющенком, під час якої також планує торкнутися питання про доцільність збереження чи складання із себе повноважень народного депутата, повідомляє „Контекст-медіа“.

Голова Львівської обласної організації політичної партії „Наша Україна” Тарас Стецьків 2002 року був обраний народним депутатом по 118 в.о. м. Львова від блоку „Наша Україна”. 22 лютого президент Ющенко повідомив у Брюсселі про позитивне вирішення питання про призначення Тараса Стецьківа на посаду президента НТРК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *