ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відзначають сторіччя Ротарійського руху

|

Ротарійці з усього світу завтра святкуватимуть 100 років від того дня, коли четверо бізнесменів зібралися в американському місті Чикаго та заснували перший Ротарі Клуб. З цієї нагоди львівське Ротарі, яке налічує чотири клуби, завтра проведе спільне урочисте засідання, під час якого відбудеться передача апарату для лікування ЛОР-органів Винниківській спеціалізованій школі-інтернату.

Ротарі – це найстаріша всесвітня організація представників підприємств та інтелігенції, які надають гуманітарно-благочинну допомогу та сприяють розвитку духовності. На сьогодні у світі цій ідеї присвятили себе понад 1 мільйон 220 тисяч ротарійців, які об’єдналися у 32 тисячі клубів.

На Львівщині Ротарійський рух представлений Ротарі Клубами Львів, Львів-Леополіс, РК Кам’янка-Бузька, Львів-Центр, Львів-Ратуша, а також Ротаракт та Інтеракт Львів. По Україні осередки Ротарі клубів розміщені у Черкасах, Дніпропетровську, Рівному, Києві та у Львові.

Щодо планів на майбутнє, то у цьому році Ротарі Клуб Львів вирішив зосередити увагу на вирішенні проблем навчально-реабілітаційного центру „Джерело” ( де лікують хворих на церебральний параліч). РК Львів-Ратуша на весну цього року запланував реставрацію Ротонди – однієї з найвідоміших пам’яток паркової архітектури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *