ОСТАННІ НОВИНИ

„Карпати“ перемогли білоруський „Нафтан“

|

Учора в контрольному поєдинку на тренувальних зборах в турецькому місті Анталія львівські „Карпати“ перемогли команду вищої ліги чемпіонату Білорусі „Нафтан“ (Новополоцьк) з рахунком 4:1, — повідомив начальник прес-служби ФК „Карпати“ Юрій Назаркевич.

За інформацією Юрія Назаркевича, львівські „Карпати“ володіли ініціативою протягом усього матчу. Уже на 12-й хвилині гол на свій рахунок записав новачок команди бразилець Батішта. Щоправда через 15 хвилин білоруси один гол відквитали. Таким чином на перерву команди пішли за рахунку 1:1.

У другому таймі оформив „дубль“ у цьому матчі Батішта. На 65-й хвилині матчу молдовський легіонер „Карпат“ Сергій Голбан головою забиває третій гол у ворота білорусів. На 80-й хвилині через порушення правил у штрафному майданчику проти Руслана Платона у ворота „Нафтана“ призначають пенальті. З 11 метрів Микола Іщенко спочатку влучив у голкіпера, проте одразу після відскоку м’яча добив його у сітку воріт. Остаточний рахунок матчу – 4:1 на користь „Карпат“.

Склад „Карпат“: Тлумак, Лапко (Федорів), Іщенко (Петрівський), Распопов (Платон), Тимчишин (Іванський), Годвін (Грешта), Веприк (Шмаков), Бровченко (Чабан), Сучков (Сахно), Фещук (Голбан), Батішта (Мікуляк).

Наступний контрольний поєдинок львівські „Карпати“ проведуть 23 лютого проти команди першої ліги чемпіонату Польщі „Арка“ (Гдиня), нагадує Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *