У Самборі народжуватимуть дітей з європейським обличчям

|

Після капітального ремонту відкрито пологове відділення Самбірської лікарні. В оновленому пологовому відділенні є 50 акушерських ліжкомісць, три сімейні родильні зали. 80% жінок зможуть перебувати разом з дітьми, – повідомив Західну інформаційну корпорацію головний акушер-гінеколог управління лікувально-профілактичної допомоги матерям і дітям головного управління охорони здоров’я Львівської ОДА Ігор Потапов.

„Якби всі пологові будинки на Львівщині були такими, як тепер у Самборі, то ми мали б справжнє європейське обличчя, з яким було б не соромно входити до Європи“, – сказав І.Потапов.

На урочистому відкритті оновленого пологового відділення були присутні голова Самбора Тарас Тершовчин, керівництво Самбірської райдержадміністрації, спонсори, а також, окрім Ігоря Потапова, головний неонатолог у Львівській області Любомир Костик, головний лікар Львівського обласного перинатального центру Лариса Янів, головний позаштатний анестезіолог Олександр Ковтешенко.

Капітальний ремонт у пологовому відділенні Самбірської лікарні було розпочато 1 липня 2004 року та завершено 10 лютого 2005 року. Пологове відділення почне працювати з 18 лютого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *