ОСТАННІ НОВИНИ

„Енергоінвест” відкидає звинувачення Олекси Гудими

|

Керівник компанії „Енергоінвест” Галина Маслюк відкидає звинувачення народного депутата Олекси Гудими і заявляє, що її фірма ніколи не претендувала на комунальне майно та не має ніякого відношення до корупції. Про це вона сьогодні особисто заявила на спеціально скликаній прес-конференції.

За словами пані Маслюк, фірма „Енергоінвест” була створена у квітні 2003 року для будівництва енергоблоку на умовах договору підряду. „Усе, що ми будуємо, належить місту”, – наголосила вона. Щодо засновників фірми, то ними, справді, виступили ТОВ „Галнафто-Інвест”, мати керівника „Львівтеплоенерго” Стефанія Марчак та теща міського голови – пані М. Скоробагатько, яким належала однакова частка у 18-тисячному статутному фонді. „А не у 18-мільйонному, як заявляв пан Гудима”- додала Г.Маслюк

Згодом у засновники увійшла київська фірма „Бенлайн-Україна”, яка запропонувала свої послуги в організації та гарантуванні кредитів. Вона ж і перебрала 50% акцій. Як запевнила керівник „Енергоінвесту”, виявилося, що київська фірма мала нечесні наміри і намагалася різними способами заволодіти контрольним пакетом акцій. Відтак пані Галині не зрозуміла позиція Олекси Гудими, який лобіює інтереси цієї фірми. „В мене таке враження, що він там працює. Мені соромно, що Чорновіл у нас не єдиний,” – заявила Г.Маслюк.

Щодо самої парогазової установки, то за словами керівника „Енергоінвесту”, її будівництво припинено саме через нещодавні заявки Гудими. Крім того, на установку зараз накладено арешт – „Бенлайн-Україна” подала до суду, не погоджуючись з її продажем одній із львівських фірм.

Представник „Бенлайн-України” Анатолій Аксєнтьєв, який також прийшов на прес-конференцію, повідомив, що попри різні суперечності, керівництво фірми готове сісти за стіл переговорів і висловив сподівання, щоб партнерам все ж таки вдасться дійти консенсусу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *