ОСТАННІ НОВИНИ

Міліції представлено нового начальника обласного управління

|

Сьогодні голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник представив особовому складу обласного управління міліції нового начальника Богдана Шкараду. Виступаючи перед правоохоронцями губернатор заявив, що „перед львівською міліцією стоїть багато важливих завдань, але одне з найголовніших полягає у тому, аби повернути міліції довіру народу.

Також Петро Ооійник зазначив що працівники органів внутрішніх справ області повинні повести боротьбу з корупцією як в державних установах, так і у власних рядах, оскільки корумпованість львівської міліції є дуже високою. Олійник висловив надію що новопризначений начальник обласної міліції зможе справитися з цими завданнями.

Зі свого боку Богдан Шкарада окреслив кілька напрямків своєї діяльності, які перегукувалися із тезами голови ЛОДА. Шкарада наголосив на тому, що буде зроблено серйозну перевірку діяльності міжнародного відділу УБОЗ та МРЕВ УДАІ. Крім того, новий керівник запропонував тим працівникам обласного апарату, які не готові працювати в нових умовах, написати заяви на звільнення, чи пенсію. Він також наголосив на тому, що працівники міліції повинні значно більшу увагу приділяти профілактиці злочинності. „Половина із тих, що зараз сидять у тюрмах, могли б туди не потрапити, якби була вчасна профілактика” – сказав Богдан Шкарада.

Шкарада також заявив, що впродовж останніх років не проводилося справжньої кадрової політики і цю роботу буде серйозно поновлено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *