ОСТАННІ НОВИНИ

“ЕкоЛан” відкрив свій домашній магазин у Лопатині

|

Учора у селищі Лопатин Радехівського району відкрили новий домашній магазин корпорації “ЕкоЛан”, який місцеві мешканці назвали хлібним міні-маркетом – повідомляє відділ інформації “ЕкоЛану”. За словами начальника відділу роздрібної торгівлі підприємства-учасника корпорації “ЕкоЛан” – ТзОВ “Віконт” Богдана Хім’яка, в цьому році планується відкриття ще двох магазинів у Радехівському районі – у селищах Павлів та Вузлове.

Новий магазин пропонує не тільки високоякісну продукцію власного вирообництва (хліб, булочки, борошно, тістечка, торти, печиво, поліетиленому упаковку, пакети та одноразовий посуд), а й товари щоденного вжитку – соки, води, молочну продукцію, ковбаси, а всього – майже тисячу найменувань продукції.

На думку заступника начальника управління торгівлі корпорації “ЕкоЛан” Дарії Ющишин, фірмовий магазин отримає якнайкращі відгуки від клієнтів. Адже пропонує не тільки якісну, а й дешевшу продукцію. До слова, у Лопатині мешкає 3600 осіб. Працює у селищі дві школи – Лопатинська загальноосвітня I – III ст. (майже 600 учнів) та школа-інтернат на 124 учні. Є також музична школа (196 учнів), дитячий садок (68 дітей), ліцей на 200 учнів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *