ОСТАННІ НОВИНИ

Почалося представлення Петра Олійника

|

Зараз в обласній адміністрації Президент України Віктор Ющенко виступає з промовою з приводу найближчих планів уряду. Як повідомляє наш кореспондент, він торкнувся питання щодо формування бюджету, наголосивши, що влада, яка не може сформувати і наповнити бюджет, не здатна проводити серйозні соціальні та економічні реформи.

Ющенко зазначив, що головна проблема, яка гальмує розвиток України – тінізація економіки. Він наголосив, що 55% ВВП України перебуває в тіні і сказав, що уряд готовий працювати з бізнесом, розділяючи бізнес і політику. Також він повідомив, що вони готові розпочати амністію капіталів та фіскальну амністію. „Ми готові сказати, що від сьогодні підприємцями не будуть керувати ані ДПА, ані санстанція. Ми заявляємо, що бізнесмени є вільними, не вільними лише від того, щоби працювати прозоро і сплачувати податки” – сказав Ющенко.

Під час виступу В. Ющенко також зазначив, що значною проблемою є корупція в органах влади і що вони готові боротися і з цією проблемою. Він сказав, що як хтось хоче здобути собі посаду і набрав для цього валізу грошей, то може звертатися з нею в СБУ. Ющенко також заявив, що влада повина виконувати свої функції відповідно до тих завдань, які перед нею ставлять і що при владі не має бути бандитів. Ющенко також акцентував увагу на проблемі залежності судової гілки влади. „Чому телефонний дзвінок якогось Медведчукка значить більше, ніж український закон?” – зазначив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *