ОСТАННІ НОВИНИ

Порушення кримінальної справи проти Тягнибока визнано незаконним

|

Івано-Франківський міський суд задовольнив скаргу депутата Верховної Ради від Львівщини Олега Тягнибока на визнання незаконною постанови Івано-Франківської обласної прокуратури від липня 2004 року про порушення проти нього кримінальної справи. Суд також визнав незаконною постанову про порушення кримінальної справи за фактом заклику Тягнибока боротися проти російсько-єврейської мафії під час виступу на горі Яворині, повідомляє „Львівська хвиля“ з посиланням на “Українські новини”.

Адвокат Тягнибока Олег Махницький підкреслив, що справа проти депутата була надуманою і мала характер політичного замовлення.

У планах Тягнибока, сказав Махницький, домагатися також відшкодування моральної шкоди. Нагадаємо, наприкінці липня минулого року прокуратура Івано-Франківської області порушила кримінальну справу проти Тягнибока у зв`язку з його висловлюваннями під час виступу на горі Яворина, класифікуючи цей учинок як розпалення міжнаціональної ворожнечі. Фракція блоку партій „Наша Україна“ виключила зі свого складу Тягнибока.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *