ОСТАННІ НОВИНИ

Таліпов просить Олійника прискорити кадрові призначення

|

Голова ЛКО СПУ Євген Таліпов закликав голову ОДА Петра Олійника прискорити процес призначення голів райдежрадмінстрацій. Про це Євген Таліпов повідомив „Контекст-медіа”. „Львівську область названо в числі трьох самих корупційних в Україні. Медведчуки, Козаки, Хом’яки та їх люди все ще залишаються на Львівщині. Ось чому важливо, щоб всі призначення якомога швидше були проведені і необхідно братися за роботу”, ― сказав Євген Таліпов.

Євген Таліпов також вважає, що прискорити процес кадрових призначень необхідно також з обгялу та тиск. Який здійснюють певні політичні сили на голову Львівської ОДА.

„Певні політичні сили тиснуть на голову Львівської ОДА Петра Олійника з приводу призначень на посади голів райдержадміністрацій і їх заступників. Останнє негативно впливає на політичну атмосферу в області. Якщо і надалі буде продовжуватись такий політичний тиск на керівництво облдержадміністрації певних політичних сил, то доведеться, мабуть, нам. Соціалістам, приймати міри і виводити людей під стіни облдержадміністрації в підтримку дій нової влади”, ― сказав Євген Таліпов.

Як повідомляло агентство, Петро Олійник раніше заявляв, що в.о. голів РДА буде призначено 6 лютого. Проте консультації щодо цих призначень між керівництвом облдержадміністрації та політичними силами тривають по сьогодні.

ЛОО „Наша Україна” 9 лютого виступила із заявою про те, що не несе відповідальності за дії Петра Олійника на посаді голови Львівської ОДА, адже він створює власну команду, не беречу до уваги пропозиції політичних партій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *