ОСТАННІ НОВИНИ

Харків’яни сподіваються заробити у Львові

|

Представники майже 50-и підприємств та організацій із Харкова, що прибули до Львова на ярмарок, очікують від нього непоганого економічного ефекту, завив журналістам під час прес-конференції заступник міського голови Харкова Володимир Іглов. За його словами, харківські підприємці уже проводили аналогічні заходи в інших містах, зокрема, улітку минулого року в Ялті і тоді за десять днів товарообіг склав чотири мільйони гривень. У Львові вони сподіваються заробити не менше.

Учасниками ярмарку є дуже різні підприємства – від легкої та переробної промисловості до Харківського авіаційного заводу, який представлений підрозділами, що займаються виготовленням продуктів широкого вжитку. На підготовчому етапі говорилося про те, що підприємств буде близько 80, однак їх число зменшилося через погоду та через транспортні проблеми – зараз до Львова із Харкова не так просто й дістатися. Однак пан Іглов зауважив, що у випадку, якщо такі ярмарки стануть традиційними і матимуть економічний ефект, то учасників автоматично стане більше.

Крім власне торгової діяльності представники влади та бізнесу із Харкова проведуть зустрічі на ряді львівських підприємств. Представники Слобожанщини також запропонували львівським бізнесменам взяти участь у наступному Великому слобожанському ярмарку, що уже традиційно проводиться у вересні на центральній площі Харкова. У Львові ярмарок триватиме до 18 лютого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *