ОСТАННІ НОВИНИ

Петро Олійник пообіцяв „галолівцям“ вирішити їх проблеми протягом кількох днів

|

„Галолівці“ остерігаються того, що до понеділка з їхнього заводу вивезуть рештки майна. З цього приводу сьогодні, 10 лютого, вони у складі близько 20 осіб вкотре пікетували Львівську ОДА, вимагаючи від нової влади вирішення їхньої проблеми. Пікетувальники тримали плакати з написами: „Наші діти голодні“, „Наші конституційні права вкрадено“, „Владо, виконуй Закон“, „Галолу борги та працю“, „Нам винні 1 млн. 200 тис. грн.“, „Ні – ліквідації галолівців“.

Керівник громадського об’єднання „Галол за справедливість“ Василь Кащівський розповів кореспонденту Західної інформаційної корпорації: „Ми фактично протягом двох років воюємо з двома фірмами, які приватизували завод „Галол“, в результаті чого ми викинуті на вулицю, є борги із зарплати, ми не працевлаштовані, завод розкрадається. Цей завод, який був єдиним з цього профілю у колишньому Радянському Союзі, зараз практично бездіє“.

„Галолівці“ насамперед очікують від нової влади повернення заборгованих зарплат та працевлаштування людей. Окрім того, „галолівці“ очікують повернення акцій заводу, оскільки з приватизацією зникли й акції. „За даними екс-керівника області О.Сендеги, одним з власників заводу „Галол“ є нардеп Нестор Шуфрич. І тому ми хочемо, щоб нова влада розібралася з Шуфричем: або завод працюватиме, або ні“, – заявив В.Кащівський.

„Я проблему заводу „Галол“ знаю практично досконало. Проблема непроста і заплутана. Коли ми були не при владі, нам давали одну інформацію, тепер вже отримаємо реальну інформацію і протягом кількох днів вивчимо остаточно проблему працівників заводу і вирішимо її“, – заявив „галолівцям“ голова області Петро Олійник, який вийшов до пікетувальників, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *