ОСТАННІ НОВИНИ

Комітет підприємців Львівщини проведе установчі збори

|

12 лютого о 12 годині в приміщенні Львівського Палацу мистецтв відбудуться установчі збори Комітету підприємців Львівщини. На збори запрошують всіх бажаючих взяти участь в роботі, ознайомитися зі статутними та програмними документами чи приєднатися до організації – повідомляють ініціатори зборів.

Довідка: Комітет підприємців Львівщини – це громадська організація, основним завданням якої є захист та відстоювання законних прав та професійних інтересів підприємців, утвердження в очах громадськості позитивного образу підприємця – платника податків. Першочерговим завдання КПЛ є формування в регіоні інституту громадянського контролю за діяльністю органів державної виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

За короткий час своєї діяльності Комітет підприємців Львівщини організував та провів масовий виїзд підприємців в якості спостерігачів в східні регіони України на президентських виборах, зупинив фальсифікації шляхом фізичного блокування ДПА у м. Львові, організовав також ряд благочинних акцій як в м. Києві так і у Львові, “круглий стіл” за участю провідних підприємців регіону та „старого” керівництва ДПА у Львівській області, де підприємці задеклрували своє бачення принципово інших завдання та підходів в діяльності фіскальних органів.

Членами КПЛ є відомі на Львівщині підприємці і громадські діячі такі як: Сосновський Тарас, Пужак Богдан, Мандюк Олег, Мацех Олег, Іващишин Маркіян, Рущишин Ярослав, Чіпко Андрій, Кільдіяров Олександр, Говзан Ростислав, Кузьменко Борис, Сендецький Юрій, Федоренко Андрій та інші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *