ОСТАННІ НОВИНИ

Заява Гудими на тему моєї кар’єри – політична гра – Зеновій Сірик

|

Секретар Львівської міської ради Зеновій Сірик вважає учорашню заяву народного депутата Олекси Гудими провокаційною, – повідомляє прес-служба Львівської міськради. Повний текст заяви пана Сірика подаємо нижче.

„Cьомого лютого на прес-конференції у місті Львові з уст народного депутата Олекси Гудими прозвучала теза щодо мого можливого майбутнього. Хочу наголосити, що заява пана Гудими є абсолютно безвідповідальною і провокаційною. Вважаю, що сьогодні всі ми, в тому числі і депутати Львівської міської Ради, повинні сконцентруватися над вирішенням складних соціальних, господарських проблем міста та держави, зокрема і завдань, поставлених Президентом України Віктором Ющенком, а не займатися кар`єрними іграми. Тому планую своє найближче майбутнє присвятити такій роботі. Заяви ж окремих діячів на тему моєї кар`єри – це політичні ігри з прицілом на вибори мера у 2006 році” – йдеться у заяві.

Нагадаємо, учора під час прес-конференції народний депутат України Олекса Гудима заявив, що ЛОО УНП ініціюватиме відставку міського голови Любомира Буняка та усього складу виконавчого комітету Львівської міської ради. На думку пана Гудими, обов’язки міського голови до нових виборів навесні 2006 року мав би виконувати секретар Львівської міської ради Зеновій Сірик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *