ОСТАННІ НОВИНИ

Тарифи на теплопостачання зростуть незабаром

|

Тарифи на теплопостачання у Львові зростуть незабаром. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив перший заступник міського голови Львова Василь Кравців. За його словами, тарифи у Львові зараз одні із найнижчих в Україні – і не покривають витрат. „Зараз ми підняли збір за тепло до 94%, але все одно ми не можемо повністю оплатити за газ“ – сказав він.

За словами В.Кравціва, уже погоджено всі нюанси з регулюючими службами, які мали певні зауваження щодо розрахунків міської ради. В.Кравців сазав, що згідно із цими розрахунками, підвищення загалом становитиме майже 30%, проте половину з цієї суми покриватиме бюджет, а половину – самі мешканці. Тобто, реальне підвищення становитиме 15%. Зараз за одну гігакалорію львів’яни, що мають центральне опалення платять 69 гривень. Це означатиме подорожчання послуг опалення приблизно на десять гривень.

Також пан Кравців сказав, що зараз проводяться розрахунки і погодження щодо підвищення тарифів на житло, однак заявив, що цей процес може тривати й кілька місяців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *