ОСТАННІ НОВИНИ

Концерн Leoni не планує згортати діяльність – прес-служба ЛОДА

|

Днями у львівських ЗМІ (газета “Поступ” від 7 лютого та газета “Львівська газета” від 8 лютого) пройшла інформація про те, що німецький концерн Leoni може будь-якої миті згорнути своє виробництво, це зокрема випливало, начебто, зі слів начальника головного управління зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної діяльності та іноземних інвестицій облдержадміністрації Тараса Богоноса. З приводу цього повідомляємо, що у коментарі начальника управління ОДА інформагентству “Контекст-медіа”, на які посилаються газети, не йшла мова про згортання діяльності компанії Leoni на теренах Львівщини і, взагалі така інформація не має під собою жодних підстав – повідомляє прес-служба ЛОДА.

Проект концерну Леоні у коментарі Тараса Богоноса згадувався лише тому, що такого масштабу інвестиційний проект з’явився на Львівщині вперше і всі наступні інвестиційні проекти, природньо, порівнюються з ним.

Отож, висловлюючи свою позицію щодо ймовірного проекту німецької компанії Robert Bosch GmbH, керівник головного управління зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної діяльності та іноземних інвестицій ОДА мав на увазі, що останній мав би бути на більш вищому технологічному рівні і вимагатиме більш кваліфікованої робочої сили у порівнянні із заводом Леоні.

Окрім того, йшлось про те, що у порівнянні із новозапропонованим проектом виробництво Леоні є простішим технологічно і його легко як “розгорнути” так і “згорнути” в залежності від потреб ринку чи вартості робочої сили.

Зважаючи на це, Тарас Богонос наголошує, що облдержадміністрація дуже цінує співпрацю з німецьким концерном Leoni у контексті створення позитивного інвестиційного іміджу в регіоні, тому, і головне управління зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної діяльності та іноземних інвестицій ОДА і особисто його начальник Тарас Богонос приносять своє вибачення керівництву концерну Leoni за таке трактування висловлювань керівника управління деякими працівниками ЗМІ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *