ОСТАННІ НОВИНИ

Таліпов похвалив Олійника за виконання домовленостей

|

9 лютого у Києві відбудеться засідання перших секретарів обласних комітетів Соціалістичної партії України. Про це „Гал-info” повідомив перший секретар Львівського обласного комітету СПУ Євген Таліпов. За його словами, на цьому засіданні обговорюватимуться питання входження представників обласних комітетів СПУ у органи влади на місцевому рівні.

„Я мушу сказати, що новий голова облдержадміністрації Петро Олійник дотримав усі попередні домовленості. У понеділок 7 лютого відбулась зустріч, на якій я, Петро Олійник та народний депутат Михайло Мельничук обговорили питання входження представників СПУ до складу ОДА та РДА”- сказав Таліпов. Загалом соціалісти пропонуватимуть 35 осіб до органів виконавчої влади на Львівщині.

Зазначаючи, що соціалісти задоволені рішенням Президента призначити на посаду голови ОДА Петра Олійника, Євген Таліпов зазначив, що Львівський комітет СПУ всіляко сприятиме новому керівництву області. „Петро Олійник людина фахова, толерантна, здатна працювати із різними політичними середовищами. Тому на засіданні у Києві в мене не буде особливих зауважень, оскільки умови угоди виконуються” – додав секретар комітету СПУ у Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *