ОСТАННІ НОВИНИ

Судове засідання у справі Брюховицького лісу перенесено

|

Сьогоднішнє судове засідання за позовом Міжрегіональної природоохоронної прокуратури до Брюховецької селищної ради щодо відміни її рішень про передачу в оренду брюховицького лісу перенесено на понеділок, 14 лютого. Причина – на суд не з’явився представник Брюховецької селищної ради.

За словами головуючої у справі судді Свірідової, представник Брюховецької селищної ради надав суду довідку про стан власного здоров’я. „Ми офіційно попередимо Брюховецьку селищну раду, що у випадку продовження хвороби даного представника відповідача селищна рада має назначити іншого“, – зазначила суддя.

Суд залишив до розгляду клопотання присутнього на сьогоднішньому засіданні народного депутата України О. Гудими про долучення його як третьої сторони (на боці Львівської міської ради) до слухання справи. Крім того, до нового засідання суд має вирішити, чи залучати до розгляду справи представника фірм ТзОВ „Новобуддизайн“ та ПП „Буддизайн“: спірні земельні ділянки перебувають в оренді зазначених фірм, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *