ОСТАННІ НОВИНИ

Знову пожежа у житловому будинку

|

Пожежа у житловому будинку, внаслідок якої одна особа загинула та 12 вдалося врятувати, трапилася учора на вулиці Тернопільській у Львові, повідомляє прес-центр головного управління МНС у Львівській області. Пожежа спалахнула у квартирі на третьому поверсі 5-поверхового будинку. За попередніми даними, причиною пожежі стало порушення власником квартири правил пожежної безпеки під час експлуатації побутових електроприладів.

Попри те, що пожежники прибули за вісім хвилин, ситуаія вже була дуже складною, бо полум’я та щільний дим заповнили сходову клітку, що робило неможливою евакуацію мешканців третього і четвертого поверхів. Одну людину пожежники зняли з балкона третього поверху, коли на ній почав займатися одяг. А вже після прибуття додаткових сил пожежників, все таки вдалося вивести із зони задимленості 11 осіб. Проте одна особа – 63-річна пенсіонерка таки задихнулася чадним газом і медики вже нічим не змогли їй допомогти. Пожежа завдала збитків на 12 тисяч гривень.

Нагадаємо, що не далі, як у суботу на вулиці Міхновських у Львові трапилася подібна пожежда – тоді із палаючого житлового будинку також довелося евакуювати 12 осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *