ОСТАННІ НОВИНИ

Лужний збирає львів`ян та киян у Латвії

|

Керівництво клубу „Карпати“ дало добро на перехід на правах оренди до латвійської „Венти“ Юрія Беня та Мацея Налєпи, – повідомив 7 лютого Західну інформаційну корпорацію начальник прес-служби ФК „Карпати“ Юрій Назаркевич.

Беньо та Налєпа виступатимуть за латвійський клуб половину сезону. Чи залишаться ці гравці в латвійському клубі й надалі, поки що невідомо. Це насамперед залежатиме від виступів „Карпат“ у першій лізі чемпіонату України.

Нещодавно Мацей Налєпа міг перейти до клубу вищої української ліги „Металург“ (Запоріжжя), проте умови, запропоновані запоріжцями, не зовсім його задовольнили.

З наступного сезону латвійську „Венту“ тренуватиме уславлений футболіст, колишній львів’янин Олег Лужний. До „Венти“ в це міжсезоння перебрався колишній тренер ФК „Карпати“ Володимир Журавчак. З нового сезону там виступатиме колишній півзахисник київського „Динамо“ Олександр Хачкевич. Можливо, до свого колишнього одноклубника приєднається й один з кращих в історії українського футболу нападників Сергій Ребров.

Юрій Беньо декілька років був капітаном львівських „Карпат“, вперше одягнувши футболку цієї команди 1996 року. Мацей Налєпа, прийшовши у львівську команду у 2002 році, одразу став кандидатом в національну збірну Польщі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *