ОСТАННІ НОВИНИ

Виборці Сихова аплодували ідеї відкликання депутата Тараса Чорновола

|

Учора під час громадських слухань у Сихівському районі, виборці Сихова аплодисментами підтримали ідею про відкликання народного депутата України Тараса Чорновола, якого було обрано до Верховної Ради по 116 виборчому окрузі. Ідею виголосив голова Ради самоорганізації населення Сихівського району, депутат Львівської міської ради Іван Рудницький.

Під час громадських слухань паралельно проводився збір підписів тих мешканців району, які хочуть відкликати обраного ними депутата. Присутній на слуханнях народний депутат України Ярослав Кендзьор запевнив сихівчан у тому, що невдовзі у Верховній Раді буде розроблено відповідний законопроект і відкликання депутата його виборцями стане можливим.

Вчинок Т. Чорновала народний депутат України Ярослав Кендзьор прокоментував так: „Те, що вчинив Тарас Чорновіл – це глобальна зрада, яку не можна вибачити. Він зрадив не лише своїх виборців, не лише свого тата і маму, а й національну ідею“. На його думку: „Чорновіл повинен був би тепер приїхати до Львова, стати перед своїми виборцями, віддати свій депутатський мандат і сказати: „Шановні виборці, я вас зрадив, а тому я йду“, але він цього ніколи не зробить. „Колись я особисто водив Т.Чорновола по Сихові і закликав виборців підтримати його. Тепер я знаю, що це була помилка, а тоді був переконаний, що син, батька якого вбила влада, мав би стати таким як батько і боротись проти цієї влади“, – зазначив Я.Кендзьор, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *