ОСТАННІ НОВИНИ

У спорткомплексі СКА проходить чемпіонат України з сучасного п`ятиборства

|

Сьогодні, 4 лютого, у Львівському спорткомплексі СКА розпочалися фінальні змагання ІІІ відкритого чемпіонату України зі сучасного п’ятиборства, участь в якому візьмуть 16 жінок та 32 чоловіки. Як повідомив Західну інформаційну корпорацію заслужений тренер України, старший тренер збірної Львова зі сучасного п’ятиборства Володимир Софієнко, у вівторок відбулося урочисте відкриття, в середу – попередні змагання, а сьогодні – фінал чемпіонату.

У змаганнях беруть практично усі найсильніші п’ятиборці України. Не зміг взяти участі кращий п’ятиборець світу 2000 року, учасник двох Олімпійських Ігор Вадим Ткачук. З Білорусі до Львова приїхало 10 п’ятиборців, у яких, за словами В.Софієнка, дуже високий світовий рейтинг у цьому виді спорту. Планувалося, що на чемпіонат приїдуть спортсмени з Росії, проте з певних причин вони так і не змогли взяти участі у змаганнях.

На цьому чемпіонаті Львів представляють багато спортсменів, серед яких – Боркін, Байталюк та Городоцький – п’ятиборці, котрі є членами головної збірної України з цього виду спорту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *