ОСТАННІ НОВИНИ

Гудима хоче провести прес-конференцію на території ТЕЦ-1

|

Народний депутат України, голова ЛОО УНП Олекса Гудима проситиме у міської влади дозволу провести прес-конференцію на території ТЕЦ-1 – про це він повідомив сьогодні. „У вівторок, 8 лютого, минає два тижні відтоді, як я поставив ультиматум львівським високопосадовцям, аби члени їх родин відмовилися від часток у підприємствах, заснованих на комунальній власності“, – наголосив Олекса Гудима. Щоправда, він не уточнив, чи відмовився хтось від своїх часток.

„У середу, 9 лютого, я проведу прес-конференцію на території ТЕЦ-1 на тему енергетичних проблем Львова. Я проведу журналістам екскурсію по території ТЕЦ і покажу деякі об’єкти, які я розсекретив. Ви на власні очі побачите, що там робиться“, – підкреслив Олекса Гудима, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Довідка:

“Я даю два тижні корупціонерам Львівської міської ради, аби вони повернули частки своїх сімей у підприємствах (які стовідсотково засновані на комунальному майні Львова) у комунальну власність міста“, – повідомив 25 січня Олекса Гудима під час прес-конференції у Львові. Він заявив, що володіє документальними доказами того, що у Львові створено низку підприємств та ТзОВ, які „стовідсотково засновані на комунальному майні міста Львова“. Співзасновниками цих підприємств, за словами народного депутата, є близькі родичі та члени сімей найвищих посадових осіб Львова. Олекса Гудима підкреслив, що участь комунальних підприємств міста Львова у статутних фондах цих підприємств є значно заниженою, що призводить до того, що бюджет міста недоотримує значних коштів.

„Я даю цим корупціонерам два тижні, аби вони повернули частки своїх сімей у комунальну власність міста. Якщо вони цього не зроблять, то я оприлюдню прізвища цих посадовців, а документи передам у відповідні правоохоронні органи“, – заявив Олекса Гудима.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *