ОСТАННІ НОВИНИ

Давимука готовий перейти на роботу у ВРУ

|

Голова Регіонального відділення ФДМУ у Львівській області, заступник голови ЛКО НРУ Степан Давимука готовий перейти на роботу у ВРУ. Про це він заявив особисто „Контекст-медіа”.„Я прийняв рішення про перехід на роботу у Верховну Раду і готовий обійняти посаду народного депутата”, ― сказав Степан Давимука.

Степан Давимука зазначив, що він буде працювати у якості народного депутата в тому напрямку, який буде визначений фракцією „Наша Україна”.

„В якому я буду працювати комітеті ― залежатиме від рішення фракції „Наша Україна”. Я можу працювати в будь-якому напрямку. Звичайно, хотілось би працювати в напрямку економічної політики або у бюджетному комітеті. Але я буду працювати там, де виникне потреба”, ― сказав він.

Щодо можливого кандидата на посаду керівника Регіонального відділення ФДМУ у Львівській області, то Степан Давимука зазначив, що він рекомендуватиме кандидатуру на цю посаду. Звичайно кандидатура є. Але я не хотів би її зараз називати, це буде професійна і відповідальна людина”. ― сказав він.

Очікується, що значна група депутатів з фракції „Наша Україна”, в тому числі і ті, хто отримав депутатський мандат за списком блоку „Наша Україна”, будуть призначені на посади в Кабміні, в зв’язку з чим складуть з себе депутатські повноваження.

Степан Давимука займає 77 позицію у виборчому списку блоку „Наша Україна”. Останньою на цьому тижні депутатський мандат отримала Оена Бондаренко, яка у списку посідає 74 позицію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *