ОСТАННІ НОВИНИ

Деньковичу висловили недовіру 25 партійних організацій „Батьківщини“

|

Спеціально створена робоча група з членів ВО „Батьківщина” ревізує роботу обласного осередку партії.Про це повідомив член ВО „Батьківщина”, міський голова Борислава Микола Тустановський. Микола Тустановський розповів, що у січні ініціативна група членів партії склала лист на ім’я лідера „Батьківщини” Юлії Тимошенко про недовіру голові організації Іванові Деньковичу. Під цим листом, за його словами, підписалися близько 25 голів партійних орагнізацій із 35, що створено на Львівщині.

Микола Тустановський також додав, що вони створили робочу групу з членів партія, яка ревізує роботу осередку і готує доповідь по порушенням керівництва осередку.

Ця група вимагає від лідера ЛОО ВО „Батьківщина” Івана Деньковича провести конференцію 19 лютого. За словами Миколи Тустановського, дата умовна, бо рішення про проведення конференції повинно приймати бюро обласної організації партії. „Однак на вимогу групи членів партії провести конференцію, на якій би Іван Васильович встав і сказав, що він збирається робити, він цю вимогу просто ігнорував, а деяких членів партії просто викинули з партії”, ― додав він.

Микола Тустановський також поінформував, що бюро подало кадровий резерв для призначень, про який ніхто не знав. „Це дуже несерйозне подання. Це дискредитує саму організацію і нас всіх взятих”, ― зазначив він.

На думку Миколи Тустановського, Іван Денькович намагається створити кишенькову організацію, тому що рішення не погоджує з членами партії, повідомляє „Вголос“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *