ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура Львова скерувала в суд міста справу за фактом підміни виборчих документів у ТВО № 119

|

Прокуратура Львова 28 січня скерувала для розгляду в районний суд міста кримінальну справу, порушену 9 грудня 2004 року за фактом підміни виборчих документів у ТВО № 119 у Львові за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.158 КК України, – повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Під час проведення досудового слідства в цій справі встановлено, що 21 листопада минулого року громадянка Є. біля кінотеатру „Маяк“ у Львові, з метою перешкоджання вільному здійсненню громадянами права обирати Президента України, з корисливих мотивів отримала від невстановленої особи п’ять підроблених виборчих бюлетенів повторного голосування на президентських виборах. Обіцяючи 25 грн. винагороди, гр. Є., схилила гр. С. вкинути у скриньку на виборчій дільниці підроблений бюлетень, при цьому справжній виборчий бюлетень обвинувачуваний повинен був винести із виборчої дільниці та повернути їй. З метою використання підробленого виборчого бюлетеня, гр. С. прийшов на виборчу дільницю №10 ТВО №119 в м. Львові на вул. Скісній, 1, де намагався проголосувати за даним йому підробленим бюлетенем, однак при цьому був затриманий.

Прокуратура Львова, у провадженні якої перебувала ця справа, 23 січня пред’явила громадянину С. обвинувачення за використання завідомо підробленого виборчого документу, за вчинення ним злочину, передбаченого ч.2 ст. 158 КК України. А громадянці Є. 24 січня пред’явлено обвинувачення за вчинення перешкоджання підкупом вільному здійсненню громадянином права обирати Президента України, а також організації вчинення підлогу виборчого документа, за ознаками злочинів, передбачених ч.2. ст.157; ч.3 ст.27 ч.2 ст.158 КК України, повідомляє Західна інформаційна корпорація .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *