ОСТАННІ НОВИНИ

Призначення Тимошенко Прем’єр-міністром піде на користь державі – Володимир Зубанов

|

Призначення Тимошенко Прем’єр-міністром піде на користь державі, заявив сьогодні під час прес-конференції у Львові депутат Верховної Ради України, член фракції “Регіони України” Володимир Зубанов. “Парламент проголосує за Тимошенко, я у цьому переконаний” – сказав він.

За словами народного депутата, із затвердженням на посаді Юлії Тимшенко будуть великі зміни. “Вона щойно тиждень виконує обов’язки, а вже припинила ряд схем тіньового ввозу товару в Україну, від неї слід чекати рішучих дій” – сказав народний депутат. Водночас, він зазначив, що поки сам не визначився, чи буде голосувати за Тимошенко, оскільки має до неї суперечливе ставлення, особливо, після “знаменитої” фрази пані Юлії щодо шаликів депутатів, які підтримували Януковича.

В.Зубанов вважає, що багато що у діяльності Тимшенко на посту керівника уряду залежатиме від того, чи вона зможе утриматися від помсти колишній владі, яка її жорстко переслідувала, навіть садила в тюрму. “Побачимо, як вона вирішуватиме проблеми олігархів, питання приватизації” – підкреслив В.Зубанов. Водночас він спростував твердження про те, що на Донбасі Тимошенко має всуціль негативний імідж. За його словами, шахтарі пам’ятають, як вона ліквідувала бартер у вугільній промисловості та енергетиці і люди почали отримувати заробітну платню грішми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *