ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вже з’явився life:)

|

Віднедавна у Львові поширюють рекламні листівки нового мобільного оператора life:). Як повідомляє їх офіційний сайт, life:) — це новий бренд на українському ринку мобільного зв`язку в стандарті GSM-1800, який запропоновано на ринку з січня 2005 року. Ліцензія на право надання мобільних послуг в даному стандарті належить компанії „Астеліт“.Станом на січень 2005 року представництва life:) працюють в Києві та Київській області, Донецьку, Дніпропетровську, Харкові, Львові, Одесі та Одеській області, а також в Сімферополі.

Філософія бренда — змінити погляди на мобільний зв`язок в Україні через надання унікальних послуг та пропозицій своїм абонентам. Як зазначено у рекламних листівках, протягом трьох місяців новим абонентам пропонують по 1500 додаткових хвилин на розмови, 1500 SMS та 1500 MMS, по 500 щомісяця. Окрім цього немає плати за з’єднання, а якщо з номерів іншого мобільного оператора до абонента life:) дзвонитимуть протягом п’яти хвилин, то він отримуватиме бонус, який дорівнює 1 гривні.

Довідка сайту: „Астеліт“ — це міжнародна компанія. За станом на травень 2005 року 51 відсотком її акцій опосередковано володіє Turkcell (NYSE:TKC — акції компанії котуються на Нью-йоркській фондовій біржі), а 49% акцій належать національним акціонерам. Завдяки можливостям та „know how“ двох провідних європейських акціонерів Turkcell та TeliaSonera, а також професіоналізму та досвіду місцевих спеціалістів, „Астеліт“ пропонує своїм клієнтам високоякісні та інноваційні послуги в стандарті GSM-1800.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *