ОСТАННІ НОВИНИ

Звинувачення Барнацького на адресу Сендака є його особистою думкою - Стретович

|

На початку січня 2005 року до Львова завітав головний консультант секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією П.С.Барнацький. На прес-конференції і в багатьох інтерв“ю він зробив багато закидів на адресу Голови Львівської обласної ради Михайла Сендака та депутатів обласної ради.

Зокрема, Михайла Сендака було звинувачено в розкольницьких діях на території Львівщини, сепаратних переговорах з депутатами від фракції „Соціальна Справедливість“, а депутати обласної ради, на переконання Баранацького, фінансуються народним депутатом П.Димінським. У своїх коментарях Михайло Сендак спростував усі закиди і звернувся до Голови Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією В.Стретовича, аби з“ясувати, чи давав комітет консультанту секретаріату Комітету Барнацькому доручення робити відповідні заяви від імені Комітету, повідомляє прес-служба облвсної ради..

На ім“я Голови Львівської обласної ради Михайла Сендака надійшла відповідь на його звернення від Голови Комітету В.Стретовича. Подаємо в повному обсязі

“Шановний Михайле Дмитровичу!

Ваше звернення про надання інформації щодо проведення в січні 2005 року в м.Львові головним консультантом секретаріату Комітету Барнацьким П.С. прес-конференції, виступу в прямому ефірі Львівського телебачення, дачі інтерв“ю ряду засобам масової інформації та з інших питань розглянуто.

Повідомляю, що на посаду головного консультанта секретаріату Комітету Барнацький П.С. був призначений 21 березня 2000 року за поданням колишнього голови Комітету Верховної Ради України з питань боротьби з організованною злочинністю і корупцією Кармазіна Ю.А., на якій працює і в даний час. Окрім того, відповідно до ст.34 Закону України „Про статус народного депутата України“, з 15 вересня 2003 року Барнацький П.С. працює помічником -консультантом народного депутата України Кармазіна Ю.А. на громадських засадах, що не забороняється діючим законодавством про державну службу.

Відповідно до Розпорядження Керівника Апарату Верховної Ради України від 6 січня 2005 року № 21, головному консультанту секретаріату Комітету Барнацькому П.С. за його заявою була надана додаткова відпустка терміном з 04.01. до 06.01.2005 року включно, згідно ст.35 Закону України „Про державну службу“.

Із пояснення, яке надав Барнацький П.С. щодо Вашого звернення до Комітету також випливає, що прес-конференцію та виступи у м. Львові він проводив під час перебування у відпустці і не як головний консультант секретаріату Комітету, а як Голова Львівської обласної організації Партії захисників Вітчизни. Отже, ніяких доручень щодо проведення зазначених виступів у м. Львові керівництвом Комітету і його секретаріату Барнацькому П.С. не давалось. Висловлені Барнацьким П.С. погляди щодо діяльності певних осіб Львівщини не є оцінкою Комітету.

У зв“язку з перевіркою Вашого звернення до Комітету, Барнацькому П.С. ще раз вказано на необхідність не допускати дій і вчинків, які можуть зашкодити інтересам держави або негативно вплинути на репутацію Верховної Ради України, її органів та Апарату.

З повагою, Голова Комітету В.Стретович“

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *