ОСТАННІ НОВИНИ

Підбито підсумки роботи обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та НС

|

Сьогодні у Львівській обласній раді підбили підсумки роботи обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та НС у минулому році. Загалом, роботу комісії визнали задовільною, проте були скарги на незакінчені відновлювальні роботи по ліквідації паводків у Сколівському районі та скарги представників „Облводгоспу” на недофінансування. Головуючий на нараді заступник голови ЛОДА Богдан Матолич наголосив, що потрібно зменшити склад комісії, організувати виїзні засідання у регіонах та навчати членів комісії діям під час НС, оскільки, за його словми, Львівщина – область підвищеного ризику і у будь-який момент можна чекати виникнення надзвичайної ситуації.

Заступник начальника ГУ МНС у Львівській області Валерій Голубенко наголосив, що по Сколівському районі досі не завершено роботи з ліквідації паводків минулого року, що може призвести до того, що під час нових паводків буде змарновано попередню роботу. Він також наголосив на тому, що треба закладати у місцевих бюджетах кошти для надзвичайних потреб, визначити всі зони підвищеної небезпечності паводків та контролювати їх. А представник Львівського облавтодору Юрій Тарасович зазначив, що по Сколівщині та Стрийщині завершено основні роботи, проте досі не відновлено верхнього полотна доріг. Натомість, він відзначив, що незважаючи на сніг заторів практично немає. Щодо Львова, то заступник начальника управління з питань НС міськради наголосив, що зривів у роботі пранпорту не було, вся техніка працює.

Під час засідання комісії також було затверджено план роботи комісії на 2005 рік, який передбачає проведення шести планових засідань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *