ОСТАННІ НОВИНИ

“ПОРА!” визначила основні напрямки своєї діяльності

|

Активісти громадянської кампанії “ПОРА!” оприлюднили основні напрямки своєї діяльності на післявиборчому етапі. До списку справ, які “порівці” запланували вирішити в недалекому майбутньому, увійшли практично усі галузі, від яких залежить функціонування держави. Однак, у вирішені задекларованих проблем ГК “ПОРА!” виступатиме лише каталізатором.

Отож, “порівці” мають сконцентруватися на остаточному розкритті обличчя кучмізму, викритті фактів фальсифікації виборів, формуванні нової влади, проведенні люстрації, зміні законодавства та створенні нових законів, реформуванні систем освіти, оподаткування, сільського господарства та медицини. Крім того, до списку великих справ “ПОРА!” вписала подолання ментального непорозуміння між Сходом і Заходом України та формування міжнародного іміджу України.

“Це проблеми, вирішити які не зможе жодна громадська організація. Однак, ми хочемо лише привернути увагу до них, виступити своєрідним каталізатором,” – наголосив активіст “ПОРИ!” Андрій Шевців. Він також додав, що не бачить перспективи “порівців” у партійному форматі боротьби. А тому попросив львів’ян не ставити свої підписи за створення партії “ПОРА!”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *