ОСТАННІ НОВИНИ

„Карпати“ перемогли у першому контрольному поєдинку в Туреччині

|

Учора в контрольному поєдинку на тренувальних зборах в турецькому місті Соргун львівські „Карпати“ перемогли грузинський клуб „Торпедо“ (Кутаїсі) з рахунком 4:1, – повідомила прес-служба ФК „Карпати“.

Уже на 10-й хвилині матчу форвард „Карпат“ Максим Фещук забив гол, а на 38-й він же і подвоїв рахунок в матчі. На 60-й хвилині грузини забили гол, проте зусиллями Руслана Платона та Сергія Чабана у ворота „Торпедо“ влетіло ще два м’ячі. Остаточний рахунок матчу – 4:1 на користь „Карпат“. Львівська команда грала у такому складі: Тлумак (Шуст, 46), Лапко (Федорів, 46), Іщенко (Петрівський, 46), Шмаков (Донець, 46), Тимчишин (Іванський, 46, Ільків, 67), Годвін (Грешта, 46), Веприк (Малик, 46, Кікоть, 67), Бровченко (Лемішко, 46), Сучков (Сахно, 46), Фещук (Чабан, 46), Голбан (Платон, 46). Наступний поєдинок „Карпати“ проведуть 29 січня проти команди „Тараз“ (Джамбул).

Зазначимо, що львівські „Карпати“ планували провести поєдинок не з кутаїським „Торпедо“, а з російським ФК „Москва“. ФК „Москва“ в це й же день зіграв матч з маріупольським „Іллічівцем“, у якому здобув перемогу з рахунком 4:0.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *