ОСТАННІ НОВИНИ

УРП „Собор“ хоче на Львівщині 17 керівних посад

|

Учора відбулося засідання Проводу ЛОО УРП „Собор“, в якому взяли участь голови обласної і міської організацій ЛОО УРП „Собор“, а також шести партійних районних організацій Львова, депутат обласної ради Михайло Барбара та інші представники середовища обласних республіканців. На засіданні обговорювалося питання майбутніх кадрових призначень на Львівщині.

Як повідомив Західну інформаційну корпорацію голова ЛОО УРП „Собор“ Ростислав Новоженець, під час засідання проводу вони „принципово наголосили на необхідності дотримання домовленостей, зафіксованих в коаліційній угоді від 2 липня 2004 року щодо створення коаліції „Сили народу“ „Про спільне формування виконавчої влади на всіх рівнях““.

За словами голови обласної партійної організації УРП „Собор“, під час засідання ще раз було акцентовано на тому, що представники „Нашої України“ і БЮТу повинні отримати квоту для заповнення кадрової структури на Львівщині в ОДА та РДА згідно домовленостей у співвідношенні: „Наша Україна“ – 50%, БЮТ – 25%, інші – 25%.

„В середовищі БЮТу вже розпочалися консультації для того, аби сформувати кадровий потенціал області в межах квоти. Ми наполягатимемо, щоб пропозиції УРП „Собор“ були враховані. Ми подали голові УРП „Собор“ Анатолію Матвієнку свої пропозиції. Це — 17 кандидатур на Львівщині: 1 – заступник голови ОДА; 4 – начальники управлінь ОДА, 6 голів РДА, 6 – заступників голів РДА. А.Матвієнко вже мав розмову з цього питання з Віктором Ющенком“, — повідомив ЗІКу Р.Новоженець.

Під час засідання Проводу було повідомлено, що найближчим часом кадровий потенціал області в межах партійних квот буде обговорено на засіданні координаційної ради „Сили народу“ Львівщини, яку планує скликати в.о. голови координаційної ради коаліції „Сила народу“ Петро Олійник у перших числах лютого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *