ОСТАННІ НОВИНИ

Презентували волонтерську програму „Молодь“

|

Учора в Українському католицькому університеті Польська національна агенція Європейської волонтерської служби презентувала програму “Молодь”, в межах якої створено Ресурсний центр для співпраці з країнами Східної Європи та Кавказу.

На презентації інформаційний партнер Ресурсного центру співпраці з країнами Східної Європи та Кавказу мережі SALTO у Львові Олена Яремко розповідала про специфіку програми. Реалізуючи програму “Молодь”, польські неурядові організації скеровуватимуть волонтерів, віком 18-25 років, на роботу у різних волонтерських проектах у країнах Східної Європи, Кавказу, басейну Середземного моря та Латинської Америки.

У презентації взяли участь 16 представників з Польщі, 20 – з України та по двоє гостей з Росії і Молдови. Після завершення презентації її учасники відвідають волонтерські центри у Дрогобичі, Івано-Франківську та Калуші. Міжнародну волонтерську програму “Молодь” на Львівщині реалізовуватиме громадська організація “Європейський діалог” за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *