ОСТАННІ НОВИНИ

Ціни на маршрутки можуть зрости у півтора-два рази – Роман Лобода

|

Голова Асоціації перевізників Львова, депутат Львівської міської ради Роман Лобода не виключає зростання тарифів на перевезення у маршрутних таксі в півтора-два рази. „Якщо не буде змінюватися вартість пального та інші чинники, а питання про перевезення тільки „сидячих” пасажирів буде стояти суворо, то, відповідно, вартість проїзду у маршрутних таксі Львова виросте в півтора-два рази”, ― повідомив „Контекст-медіа” Роман Лобода.

Роман Лобода зазначив, що при цьому тарифи на проїзд у великогабаритних автобусах та автобусах середнього класу у Львові, вірогідно, залишаться на старому рівні. Цьому сприятиме те, що Львівська міська рада планує цього року придбати близько десяти нових великогабаритних автобусів, ще декілька автобусів середнього класу, а також декілька трамваїв та тролейбусів. На ці цілі у бюджеті Львова закладено 18 млн. грн. Саме на маршрутах, які обслуговуватимуть ці нові автобуси та електротранспорт, буде збережено пільговий проїзд для мешканців міста.

Президент Леонід Кучма у січні підписав закон, згідно якого на водіїв маршрутних таксі накладатимуться штрафи за перевезення пасажирів понад кількість місць для сидіння.

Вартість проїзду у маршрутних таксі Львова становить 1 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *